Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bevægelse i vand

AquaFit: er vandgymnastik der kombinerer muskel og ledtræning. Målet er, at få øget forbrændingen og at opnå en bedre kondition, så den enkelte kan få mere overskud og styrke i sin hverdag.
Vi bruger vandets modstand til at øge effekten af øvelserne, hvorved pulsen stiger og forbrændingen øges.
Niveauet sættes, så alle kan være med og alle får en sjov oplevelse ud af det.


AquaFit Power: består af de samme elementer som AquaFit, men i AquaFit Power er intensiteten og tempoet højere. Dette hold kan evt kombinere med holdet Power som foregår i motionslokalet. 


AquaFit trampolin: Træning med Aqua Trampolin er super effektiv konditionstræning! Den udfordrer desuden balance og koordination. Følelsen når man hopper på Aqua Trampolinen er meget anderledes end ved hop på almindelig trampolin, da vandets modstand, på én gang, gør det både hårdere OG lettere, samtidig med at man ikke er bange for at falde af. Der er mulighed for at træne hele kroppen og aktivere alle muskler med den.


Power:  er cirkeltræning i motionslokalet. Inden for en begrænset tid kan man opnå betydelig effekt på både styrke, kondition og sundhed. Ved hjælp af styrke- og konditionsmaskiner opnås en kombineret effekt på både styrke, kondition, metabolisk fitness, fedtforbrænding samt motorisk udfordring.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.