Crawl undervisning

Dette er et tilbud til voksne svømmere, der aldrig fik lært at svømme crawl. Måske skal du udføre et triatlon og ønsker i den forbindelse at blive bedre til crawl eller måske ønsker du bare at lære crawl fra bunden af. Her lærer du bla. korrekt vejrtrækning og effektiv svømmetag.

Undervisningsdage:

Mandag kl. 06.45 - 07.30
Torsdag kl. 06.45 - 07.30

Pris: 590,-

(Forløb á 5 lektioner)


Crawl er for dig, der er tryg ved vand og kan svømme f.eks. bryst- eller rygsvømning, men gerne målrettet vil lære at svømme crawl. Der startes fra bunden med grundelementer som benspark, balance, vejrtrækning mv. over kortere distancer og alle svømningens forskellige stilarter inddrages i undervisningen for at opnå en god vandforståelse. Nøgleordene for dette niveau er vandbasis og mange gentagelser.

Der tilbydes også forløb til dig, som allerede har kendskab til crawl, men gerne vil lære at svømme disciplinen over kortere distancer (25-200 meter) og forbedre svømmeteknikken. Der arbejdes med de tekniske detaljer og inddrages alle svømningens forskellige stilarter for at opnå en god vandforståelse. Målet er, at du kommer til at kunne svømme kortere svømmeprogrammer udformet af instruktøren. Svømmeteknik er i høj grad nøgleordet på dette niveau.


Vi tilbyder også:
"1-TIL-1" - Crawl-teknik svømmeundervisning
1 lektion á 60 min. koster 320,-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.