Crawl undervisning

Crawl undervisning

Et tilbud til voksne svømmere, der aldrig fik lært at svømme crawl. Måske skal du lave en triatlon og ønsker i den forbindelse at blive bedre til crawl eller lære det fra bunden af.

Ønsker du at lære crawl med korrekt vejtrækning og effektive svømmetag, så til meld dig vores crawl forløb. 

Crawl I mandag kl. 06.45-07.30

Crawl II torsdag kl. 06.45-07.30


Crawl I for begyndere: Voksen Crawl Begynder er for dig, der er tryg ved vand og kan svømme f.eks. bryst- eller rygsvømning, men gerne målrettet vil lære at svømme crawl. Der startes fra bunden med grundelementer som benspark, balance, vejrtrækning mv. over kortere distancer og alle svømningens forskellige stilarter inddrages i undervisningen for at opnå en god vandforståelse. Nøgleordene for dette niveau er vandbasis og mange gentagelser.

Forløb a 5 lektioner: 599 kr.

Opstart mandag d. 5. marts. Maks 8 deltagere per forløb.


Crawl II for øvede: Voksen Crawl øvet er for dig, der har et kendskab til crawl, men gerne vil lære at svømme disciplinen over kortere distancer (25-200 meter) og forbedre svømmeteknikken. Der arbejdes med de tekniske detaljer og inddrages alle svømningens forskellige stilarter for at opnå en god vandforståelse. Målet er, at du kommer til at kunne svømme kortere svømmeprogrammer udformet af instruktøren. Svømmeteknik er i høj grad nøgleordet på dette niveau.

Forløb a 5 lektioner: 599 kr.

Opstart torsdag d. 8. marts. Maks 8 deltagere per forløb.


I Ishøj Svømmehal tilbyder vi også:

"EN TIL EN"- crawl-teknik svømmeundervisning
1 lektion a 60 min koster 310 kr.

Fitness svømning - triathlontræning for den øvede svømmer.