Vandkulturbåden,
Havfruen

“Havfruen” er en vandkulturbåd, som ligger ved Søhesten 16 i Ishøj Havn.
Der kan købes en nøglebrik, som giver adgang til de faciliteter, der er på båden.

Status: Udsolgt

Energibesparelser:

SENEST NYT: Vandkulturbåden vil lukke for el + varme fra/med april – september 2023, grundet politisk beslutning om energibesparelser.

I den kommende tid vil der ske ændringer i serviceniveauet på Vandkulturbåden, idet der lukkes for sauna, varmt brugsvand og rumopvarmning i perioden april til september.

Energi- og forsyningskrisen har gjort det nødvendigt for Ishøj Kommune at gennemføre initiativer, der er med til at sikre de nødvendige forsyninger i den kommende vinter og begrænse kommunens udgifter til energi.

På sit møde den 14. februar 2023 har Teknik- og Bygningsudvalget vedtaget at gennemføre energibesparende initiativer, herunder på kultur- og fritidsområdet.

Udvalget har prioriteret at sikre adgang til Vankulturbåden hele året og ikke gennemføre en nedlukning. Dog sker der en ændring i serviceniveauet, idet der i lavsæsonen lukkes for sauna, varmt brugsvand og rumopvarmning i vandkulturbåden i perioden april til september (6 måneder).

Der vil i den periode fortsat være muligt at bruge båden, hvor det også vil være muligt at omklæde og der vil være koldt brugsvand.

Idet der fortsat er adgang til båden i hele sæsonen, fortsætter ordningen med borgerkort som vanligt og til uændret pris.

Vi beklager de udfordringer ændringerne kan medføre, men håber at Vandkulturbåden fortsat vil danne ramme om gode oplevelser i sommerperioden.

Pris for årskort

 • Ishøj borgere
  485,-
 • Ikke Ishøj borgere
  705,-
 • Nøglebrik
  140,-
  Årskortet skal reaktiveres hvert år

Åbningstider for Havfruen:

Mandag: kl. 13.00-21.00
Tirsdag: kl. 13.00-21.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: kl. 13.00-21.00
Fredag: kl. 13.00-21.00
Lørdag: kl. 13.00-21.00
Søndag: kl. 13.00-21.00

Nøglebrik:

 Nøglebrikken er personlig, og der må ikke lukkes gæster ind.
 Nøglebrikken bestilles og betales via Ishøj Svømmehals bookingsystem.
 Nøglebrikken skal afhentes i Svømmehallens reception efter bekræftelse.